Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Духівник єпархії протоієрей Іван Бачук звершив чин похорону над загиблим воїном Віктором Омельчуком

 Звістка про раптову смерть нашого земляка, захисника України Віктора Омельчука болем обізвалася у серцях мешканців двох громад - Черняхівської та Коростишівської.

 У с.Жадьки Черняхівської громади Віктор зростав, закінчив школу, мав рідних та багато друзів, а останні роки разом із дружиною жив у Коростишеві, де тепер буде його вічний спочинок.

 Сьогодні траурний кортеж із тілом померлого воїна коридором пошани разом із вдячними односельцями зустріли керівники Черняхівської громади і Жадьківського старостинського округу в рідному для Віктора Омельчука селі Жадьки,а чин похорону за загиблим новопреставленним воїном Віктором  звершив духівник єпархії  митрофорний протоієрей Іван Бачук,настоятель Свято-Покровської парафії села Жадьки якому співслужив священик з кліру  Житомирсько-Овруцької єпархії.

 Біля батьківського дому із захисником прощались рідні, друзі, земляки, які не стримували сліз від жалю за добрим товаришем, безвідмовним другом, найкращим сином, чоловіком і братом.

 Після прощання траурний кортеж рушив у м.Коростишів, де з померлим захисником України попрощались із військовими почестями.

 Черняхівська селищна рада висловлює щирі співчуття родині вірного сина України Віктора Омельчука.

 Вічна пам'ять Герою!

Поділитися:


Церковний календар