Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпископ Володимир очолив святкове Богослужіння в місті Житомирі

  4 серпня 2023 року Божого в День пам'яті святої рівноапостольної Марії Магдалини Його Високопреосвященство , архієпископ Житомирський і Поліський Володимир очолив святкове Богослужіння в кафедральному храмі на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини міста Житомира. 

Коло храму хлібом - сіллю зустрічали свого архієрея парафіяни , а на порозі храму старший по хіротонії митрофорний протоієрей Олександр Могила , благочинний Пулинського округу з вітальним словом звернувся до владики та запросив очолити святкове Богослужіння .

 Його Високопреосвященству співслужили духовенство  Житомирсько-Поліської єпархії . На малому вході  було нагороджено ієрархічними нагородами - митрою протоієрея Іоана Фатича , протоієрея Василя Климюка, протоієрея Василя Копиняка . 

За Божественною літургією лунали посильні молитви за Боголюбиву Україну , владу  та військо її і за ПЕРЕМОГУ над російським окупантом . Після отпусту було відслужено водосвятний молебень та звершено хресний хід навколо храму з читанням Святого Євангелія і окроплення вірних святою водою.

Поділитися:


Церковний календар