Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Високопреосвященнішого Владику Володимира з днем ТЕЗОІМЕНИЦТВА!

З величезним щирим захватом та радістю вітаємо Вас з надзвичайно важливим і чудовим днем Тезоімеництва! Сьогодні, ми вітаємо Вашу чудову та благословенну особистість, яка несе велике світло Христової любові в серця людей.

Ви несете слово Євангелія в серця  людей, показуючи особистий приклад християнської віри та впевнено провадите довірену Вам паству до єдності з Отцем Небесним. Хай Всемилостивий Господь щедро благословляє Вас усіма потрібними дарами, скріплюючи та надихаючи Вас на духовну працю у Христовому винограднику, а Пресвята Богородиця огортає своїм Покровом і випрошує у свого Сина щедрих і незліченних ласк.

Ваше високоповажне служіння із поширення слова Євангелія здійснюється з несамовитим запалом та вірою, що дарує усім нам неоціненний приклад християнської віри. Ви стали важливим провідником для багатьох, наповнюючи їх душі духовною насиченістю та незрівнянним спокоєм.

Ваша послідовність у вірі, милосердя та турбота про добробут духовних дітей Божих справляє нескінченно великий вплив на життя пастви. Хай Всемогутній Бог надає Вам мудрості та сили продовжувати цю благородну місію з впевненістю та гідністю.

Хай кожен крок, який Ви робите в Христовому винограднику, приносить багатий урожай душ, перетворених Божою благодаттю. І нехай Всемогутній Бог щедро благословляє Вас усіма необхідними дарами та талантами, для того, щоб Ви продовжували служити Церкві та спільноті з невпинним палким серцем.

Нехай молитви Вашого небесного покровителя перед престолом Божим зміцнюють Вас в нелегкій і високій справі Архипастирського служіння для блага нашої Церкви.

Нехай Пресвята Богородиця, Небесна Покровителька, вислуховує Ваші молитви та приносить їх до престолу її Сина, просячи надзвичайно широкий потік благословення для Вас і Вашої служби.

Від щирого серця бажаюємо Вам міцного здоров'я, витримки, нескінченного натхнення і сповнення світлом духовного світла у всіх Ваших звершеннях. Христос вітає Вас з цим славним днем, а наша Церква бере Вас на руки, як справжнього Архипастиря.

З повагою та безмежною вдячністю громада Житомирсько-Поліської єпархії!

Поділитися:


Церковний календар