Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Благочинний Пулинського округу звершив чин похорону над загиблим воїном Сергієм Боярчуком

10 липня 2023 року Божого  Пулинська громада вкотре була у скорботі… Живим коридором, встеленим квітами, навколішки, у Пулинах, В’язовці та Сколобові стрічали Героя-земляка – 34-річного Сергія Валентиновича Боярчука, який загинув 4 липня 2023 року внаслідок мінометного обстрілу поблизу населеного пункту Білогорівка Луганської області, захищаючи незалежність і цілісність нашої країни

Провести в останню путь Героя прийшли друзі, знайомі, однокласники, побратими, односельці, керівництво громади – усі ті, хто вважав за честь віддати шану Воїну. 

Чин похорону звершив над загиблим новопреставленним убієнним воїном Сергієм митрофорний протоієрей Олександр Могила , благочинний Пулинського округу , настоятель Свято-Покровської парафії села Сколобів.

Найщиріші співчуття родині, яку спіткало величезне горе висловив і очільник громади Олександр Гаврилюк:

«Складно знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про справжнього патріота, вірного Захисника України, щиру, позитивну і працьовиту людину – Сергія Боярчука, стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі…»Похоронили Героя з усіма військовими почестями на кладовищі у Пулинах, поруч із іншими Воїнами світла!

Низький уклін Захиснику! Вічна пам'ять! Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив…

.

Поділитися:


Церковний календар