Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Перші єпархіальні збори духовенства в 2023 році

  5 січня 2023 року Божого в єпархіальному управлінні Житомирсько-Поліської єпархії під головуванням архієпископа Житомирського і Поліського  Володимира відбулися  перші чергові збори духовенства єпархії у Новому році .

 На порядку денному були озвучені владикою Володимиром  нагальні питання життя Церкви  , вислухані звіти настоятелів парафій ,утворення при єпархії відділу по питаннях благодійництва  також  видалися  Різдвяні Послання Предстоятеля ПЦУ та правлячого архієрея .

 Владика Володимир проінформував  що за його особистим клопотанням  ієрархічними - церковними нагородами  були відзначені деякі священнослужителі кліру єпархії  Предстоятелем Православної Церкви України Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм   .

 За посильний труд в розвиток Житомирсько-Поліської єпархії та  в умовах військового стану Архієпископ Володимир нагородив  клір єпархії Благословенними архієрейськими грамотами та побажав духовенству  ревного служіння на користь Церкви та Української Держави .

 

Поділитися:


Церковний календар