Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

День Святого Миколая

14 грудня 2022 року Божого Його Високопреосвященство ,владика Володимир  на передодні Дня Святого Миколая відвідав Черняхівську бібліотеку де проходив захід присвячений цьому святому для маленьких школярів . 

 Свято Миколая. яке є особливим  святом в Україні  та всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і сьогодні він може подати нам руку в біді, або в радощах. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті цього доброго святителя діти, бо для них, насамперед – це свято веселощів та подарунків.

Саме таке свято організували для маленьких відвідувачів працівники дитячої бібліотеки. На святкову зустріч із солодкими подарунками завітав Архієпископ Житомирський та Поліський Володимир. Діти з цікавістю слухали його розповідь про історію свята,про життя та чудеса Святого Миколая. Він сердечно привітав дітей та дорослих зі святом, побажавши прагнути до тих християнських чеснот, прикладом яких є святитель Миколай…

Дітлахи порадували Архиєпископа Володимира своєю творчістю. Вони виготовили листівку для наших воїнів, з чутливими побажаннями та вітаннями зі святом. Такі хвилини радості, атмосфера тепла, щирого спілкування, добрі напуття з побажаннями здоров’я, успіхів, миру дуже важливі сьогодні для наших дітей.

Поділитися:


Церковний календар