Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

АРХІЄРЕЙСЬКЕ БОГОСЛУЖІННЯ В СМТ. ІВАНОВОПОЛІ ЧУДНІВСЬКОГО ОТГ

9 серпня 2022 року Божого в День пам'яті святого великомученика Пантелеймона, Його Високопреосвященство ,архієпископ Житомирський і Поліський Володимир на запрошення настоятеля Свято-Пантелеймонівської парафії смт.Іванополя Чуднівського ОТГ ієрея Олексія Максимця звершив Божественну літургію .

  На церковному подвір'ї з пишним короваєм преставники громади вітали свого архіпастиря,а молодь подарувала квіти .На перті храму  настоятель  парафії преподніс напрестольний хрест промовивши привітальні слова до свого архієрея.

 За Богослужінням владиці Володимиру співслужили ,ієрей Олексій Максимець ,настоятель Свято-Пантелеймонівського храму смт Іванополя та ієрей Олексій Тищенко , настоятель Свято-Андріївського храму села Андріївки .

 За Богослужінням підносилися молитви за Україну,Президента,Верховну Раду ,Уряд та перемогу українського війська над російським окупантом .

 Вірні мали можливість прийняти таїнство Сповіді та запричаститися Святих дарів.Також було відслужено чин малого освячення води.

 Після отпусту архієрей з повчальним словом звернувся до всіх присутніх на тему  празника пояснивши суть християнського життя яке веде до спасіння та Царства Небесного яке показано на ревному служінні святого Пантелеймона та його мученицької смерті за віру Христову .

На завершення ієрей Олексій Максимець подякував владиці за архіпастирський візит та від імені себе та громади привітав архієрея з Днем народження яке нещодавно він відзначав .

Поділитися:


Церковний календар