Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Протоієрей Влас Гончарук освятив дитячий заклад ''СОНЕЧКО'' в місті Бердичеві

  31 липня 2022 року Божого на запрошення Голови Благодійного  Фонду "ОНУФРІЄНКО-ДіТИ" , депутата Житомирської Обласної Ради Наталії Онуфрієнко протоієрей Влас Гончарук,настоятель парафій Б.М. ''Скоропослушниця'' та Cвято- Василівської міста  Бердичева  відвідав даний заклад  звершивши чин освячення .

  Після освячення протоієрей Влас Гончарук промовив повчальну настанову й   поблагословив святою іконою всіх присутніх та виголосив многоліття керівнику установи . 

  Зі  слів Наталії Онуфрієнко яка сказала :  "На моє переконання, усі проблеми сучасного суспільства в тому, що люди відійшли від Бога, поставивши матеріальне вище за духовне. Маємо повернутися до свого коріння. Сьогодні у нашому Денному тимчасовому відпочинок у "Сонечко" БФ "Онуфрієнко-діти" був урок духовності. До нас завітав священнослужитель ПЦУ - Настоятель Свято-василівської парафії міста Бердичева району м'ясокомбінату протоієрей Влас Гончарук . Він освятив наш заклад денного перебування, наших діток з персоналом, воду у басейні та воду для пиття. Діти з цікавістю слухали Слово Боже. Думаю, це гарний початок відродження духовності". 

Наприкінці були подаруночки іконки та ладанки разом із солодощами для  діточок ,які  були задоволені.


Церковний календар