Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпископ Володимир співслужив собору архієреїв в Свято-Михайлівському соборі м.Житомира

11 лютого 2022 року, На запрошення єпископа Житомирського і Овруцького Паїсія з нагоди його  5 річниці архієрейської хіротонії і Дня народження  , архієпископ Житомирський і Поліський Володимир співслужив за Божественною літургією  в кафедральному Свято-Михайлівському Житомирсько-Овруцької єпархії яку очолив  митрополит Вінницький і Барський Симеон. 

За літургією  Високопреосвященству співслужили: архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон, архієпископ Житомирський і Поліський Володимир, єпископ Житомирський і Овруцький Паїсій, а також місцеве духовенство. Під час Літургії єпископ Паїсій рукопоклав у сан диякона Андрія Пограничного.

Після закінчення богослужіння митрополит Симеон зачитав поздоровлення від Митрополита Київського і всієї України Епіфанія та привітав єпископа Паїсія з Днем народження та 5-ю річницею призначення на Житомирську кафедру. Владика Симеон побажав Архіпастирю Божої допомоги в служінні Святій Христовій Церкві та довгих років життя до побажань приєдналися співбрати та підлегле духовенство .

Поділитися:


Церковний календар