Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Очільник єпархії взяв участь у II Архієрейському соборі ПЦУ

   15 грудня 2020 року Божого ,керуючий Житомирсько-Поліською єпархією  архієпископ Жиомирський і Поліський Володимир  взяв участь у другому Архієрейському Соборі помісної Української Православної Церкви, що  відбувався на території Святої Софії Київської у митрополичих палатах за  головуванням Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія. 

  На Архієрейському соборі було заслухано доповідь діяльності  Предстоятеля ПЦУ, дані чіткі відповідні на ряд важливих запитань по устрою Церкви та різне .

   Опісля завершення Архієрейського Собору  було відслужено подячний молебень у соборі Святої Софії ,який очолив Предстоятель УПЦ (ПЦУ ) Блаженніший Єпіфаній у співслужінні  архієреїв  та духовенства .На молебні були присутні митрополит Гальський Емануїл (Вселенський патріархат),п'ятий Президент України  Петро Порошенко,парламентарі та інтелегенція  .

  Наостанок  Його Блаженство кожному архієреєві подарував з нового видання Київської митрополії ряд  книг : <<Богослужбові вказівки на 2021 р.>> , <<Фотоальбом>> ,<< Чиновник >> за особистим підписом ,а також  було роздано  <<Різдвяне послання 2020 / 2021 >>. 

Поділитися:


Церковний календар