Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Очільник Житомирсько-Поліської єпархії взяв участь у нараді в ЖОДА.

13 жовтня 2020 р.Б.На запрошення голови Житомирської обласної державної адміністрації Бунечка Віталія ,архієпископ Житомирський і Поліський Володимир та інші керівники та представники  релігійних організацій Житомирської області    взяли участь у нараді ,яка була  скликана з приводу різкого спалаху COVID-19 в нашому регіоні.

Керівництво області проінформувало про те, що 4 міста на 12 районів Житомирської області з вчорашнього дня, 12 жовтня, віднесено до «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки, Віталій Бунечко нагадав священнослужителям області вимоги до даної “карантинної зони”, передбачені постановою Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”. статитистичні дані хворих на COVID -19 в Житомирській області та посилення    проти епідеміологічних заходів .

 “Відповідальне ставлення кожного до свого власного та здоров‘я оточуючих, чітке дотримання карантинних норм та санітарних вимог є запобіжником від переходу до більш жорстких обмежень”, – зауважив голова ОДА.

 Учасниками наради було спільно прийняте рішення,що   найдієвішим способом зупинити поширення коронавірусної інфекції є суворе дотримання карантину та проведення протиепідемічних заходів.

Поділитися:


Церковний календар