Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Храмове свято в смт.Черняхові

  5 серпня 2020року Божого в День шанування Почаївської ікони Божої Матері  Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир  в співслужінні духовенства єпархії очолив святкову Божественну літургію та водосвятний молебень в кафедральному храмі на честь Почаївської ікони Божої Матері смт.Черняхова.

  За Богослужінням під час Великої  та Прохальної єктеній були піднесенні палкі та щирі молитви  за подолання єпідемії  COVID 19

  Після отпусту Архіпастир звернувся з проповіддю до вірних в якій наголосив про значення в нашому житті  заступництво Пресвятої Богородиці ,яка подає нам дива через явлення святих ікон та зміною зоконів природи через посильні молитви за рід людський перед Святою Тройцею .

  Архіпастир вручив церковні  медалі  за підписом Предстоятеля Православної Церкви України ,Митрополита Київського і всієї України ,Блаженнішого Єпіфанія ,парафіянам - жертводавцям Генадію Сахненку ,головному інженеру акціонерного товариства ''АЛЕНРУД''та приватному підприємцю Дмитруку Олександру .

 Черняхівська паства поздоровила свого настоятеля кафедральному храму архієпископа Володимира   з 41-річницею від  Дня народження. 

Поділитися:


Церковний календар