Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Храмове свято в м.Житомирі

   4 серпня 2020року Божого в День пам'яті Святої рівноапостольної Марії Магдалини Його Високопреосвященство ,Архієпископ Житомирський і Поліський  Володимир очолив святкове Богослужіння та водосвятний молебень з хресним ходом в кафедральному храмі св.рів.ап.Марії Магдалини м.Житомира . Архіпастирю співслужили протоієрей Володимир Ситніцький ,протоієрей Євген Щербина,ієрей Олексій Тищенко, ієрей Олексій Максимець, клірики Житомирсько-Поліської єпархії.

   На Божественній літургії були піднесені молитви заУкраїну  ,владу,військо та люд  її .Вірні мали змогу прийняти участь у Таїнствах Сповіді і Святого Причастя. Після відправи до вірних з повчальним словом звернувся Високопреосвященнійший Володимир ,який наголосив про ревне служіння Жони-Мироносиці Марії Магдалини та її жертовність котру вона віддавала як матеріально ділячись своїм майном так і фізично долаючи тисячі кілометрів в домомозі апостолам у поширені науки Христової тим хто в поганстві знаходився .

   Від духовенства та парафіян було поздоровлено очільника Житомирсько-Поліської єпархії з нагоди 41-річниці з Дня народження.

Поділитися:


Церковний календар