Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпископ Володимир був присутній на заупокійній мессі

 21 січня 2020 року Божого Його Високопреосвященсвто ,Архієпископ Житомирський і Поліський відвідав на запрошення отця-настоятеля Віктора Маковського  храм на честь св.Вацлава Римо-Католицької Церкви міста Житомира .

  Рік тому Господь покликав по вічну нагороду о. Людвіка Камілевського, багаторічного настоятеля парафії св. Вацлава в Житомирі та свого часу настоятеля парафії Святої Трійці смт.Черняхова . В першу річницю смерті, в храмі, який відбудовував о. Людвік, зібралось багато людей, які разом хотіли молитись до Господа за свого настоятеля, завдяки зусиллям якого, мікрорайон Крошня має свою святиню. Очолив святу Месу єпископ Леон Дубравський, якого о. Віктор Маковський привітав, як земляка, житомирянина, як крошенського парафіянина. Співслужили йому також єпископ Ян Пурвінський та священники, які приїхали з різних парафій. 

  До промови був також запрошений  архієпископ Житомирський і Поліський Володимир ,керуючий Житомирсько-Поліською єпархією котрий знав померлого о.Людвіга не один рік . 

Поділитися:


Церковний календар