Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Прес-служба Житомирсько- Поліської єпархії повідомляє!

Важливе Повідомлення !

    Житомирсько-Поліська єпархія повідомляє про те ,що ієрей Юрій Віг більше з 04 .01.2020 р.Б. не числиться в штаті Житомирсько-Поліської єпархії .Причиною послужило його не здібність співпрацювати з парафіянами парафій котрими він опікувався та неналежний стан у храмах та єпархіальному управлінні в котрих він мав служити і працювать ,На неодноразові поради архієрея ставився зневагою ,За порушення низки Апостольських Правил Архієпископом Житомирським і Поліським Володимиром та постановою Єпархіальної ради був свого часу заборонений у священнослужінні .

   Покаянний лист ієрея Юрія Віга  було розглянуто  керуючим Житомирсько-Поліською єпархією,Архієпископом Володимиром  та відповідно приняті рішення.

  До вашого відома тим хто цікавиться даною персоною подаються низка документів для широкого вжитку   та прийняття остаточних висновків включаючи духовенство Закарпатської єпархії ПЦУ до котрої його зараховано та надано церковні нагороди на протязі доби правлячим архієреєм Закарпатської єпархії ПЦУ .                                                                                                                                   

Поділитися:


Церковний календар