Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Соціальне служіння на парафіях Житомирсько-Поліської єпархії

   10 листопада 2019 року Божого  Свято-Пантелеймонівська парафія смт Іванополя Чуднівського району  радісно зустрічала діточок з багатодітних сімей. Настоятель парафії - ієрей Дмитро (Хлєбік) нещодавно почав займатись волонтерством і допомагати нужденним жителям селища одягом та продуктами. 

   Особливу увагу приділив багатодітним сім'ям, а саме дітям. "Діти - квіти життя і наше майбутнє" з цим гаслом розпочав шукати теплий одяг для малюків та їхніх батьків, бо зима вже на порозі. Спільними зусиллями, отця настоятеля та жертводавців, було вдягненої понад півсотні жителів селища. 

   В подальшому допомога нужденним буде проводитись регулярно, під свою опіку в подальшому буде взято - дім пристарілих, що знаходиться при місцевій лікарні. Дуже радісно бачити коли твої зусилля та праця не проходить без дяки. От і сьогодні в недільний день, діти прийшли подякувати отцю Дмитру за його допомогу. У відповідь настоятель теж подякував всім присутнім за суспільну молитву, благословив та пригостив смаколиками.

Поділитися:


Церковний календар