Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Відбулася розширена нарада духовенства Житомирсько-Поліської єпархії.

9 липня 2019 року Божого, у приміщенні  єпархіального управління відбулася розширена нарада духовенства єпархії, яке очолив Високопреосвященніший Володимир, Архієпископ Житомирський і Поліський.

Вступне слово до духовенства виголосив керуючий єпархією, де подякував усім  за присутність. Привітавши усіх,  ознайомив  усіх з останніми новинами та подіями в ПЦУ.

Архієпископ Володимир вислухав усіх присутніх священиків про хід справ та новини з ввіренних їм парафій.

Під час зборів Архієпископ Володимир повідомив духовенство єпархії про ухвалу Священного Синоду щодо загальноцерковних заходів по відзначенню 1031-ліття Хрещення Київської Руси-України, які пройдуть у столиці 27 та 28 липня, та доручив відповідним розпорядженням священству забезпечити участь в цих святкуваннях духовенство і мирян ввірених їм парафій.

Також під час зборів було обговорено ряд інших питань  Богослужбової практики та праці пастиря взагалі, з метою покращення служіння священнослужителя, яке стосується подальшого розвитку і життєдіяльності Житомирсько-Поліської  єпархії.

На заваршення наради Владика  Володимир  подякував  духовенству  за  гідне  несення свого  служіння,  побажавши  Божої  допомоги закликавши на всіх архіпастирське благословення.

                                        ПРЕС-СЛУЖБА ЖИТОМИРСЬКО-ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ.

Поділитися:


Церковний календар