Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Вітання Архієпископу Житомирському і Поліському ВОЛОДИМИРУ з 10-ою річницею архієрейської хіротонії.

Духовенство Житомирсько-Поліської єпархії ПЦУ, вітають свого керуючого єпархію, Високопреосвященнішого Володимира, Архієпископа Житомирського і Поліського з 10-ою річницею Архієрейської хіротонії.

Із щирою любов’ю сердечно вітаємо Вас з 10-ою річницею архієрейської хіротонії. Висока і почесна ноша єпископського служіння, але мало хто знає, яким нелегким є цей шлях. Сьогодні ми радіємо Вашою радістю і бажаємо, щоб роки Вашого життя були довгими, щедрими на дари Господні, сповненими благодаті та істини.

Вітаючи Ваше Високопреосвященство, підносимо наші молитви до Христа Милосердного. Нехай Цариця Небесна Своїми молитвами дарує Вам добре здоров’я, тілесні й душевні сили і укріпить Вас у нелегких архіпастирських турботах на благо святої Православної Церкви України, нашої України та народу Божого.   

                    Іс полла еті Деспота!

На адресу Його Високопреосвященства, Високопреосвященнійшого Володимира, Архієпископа Житомирського і Поліського надійшов лист-привітання від Високопреосвященнійшого Симеона, Митрополита Вінницького і Барського, голового секретаря Священного Синоду Православної Церкви України: 

"Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Вітаю Вас з 10-річчям Архієрейської хіротонії! Бажаю Вам і надалі щиро і самовіддано служити нашому Спасителю і Господу Ісусу Христу і вести до спасіння доручену Вашому піклуванню паству. Божої Вам допооги у архіпастирських трудах!"

Архієпископ Володимир у відповідь щиро дякує Його Високопреосвященству за привітання, та бажає многих і благих літ служінню на Архіпастирській ниві на благо Православної Церкви України, та її народу.

                                                  ПРЕС-СЛУЖБА ЖИТОМИРСЬКО-ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ.

Поділитися:


Церковний календар