Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир взяв участь в молитовному сніданку

  31 травня  2019 року Божого у Житомирі на громадському просторі головної пішохідної вулиці міста – Михайлівської - відбувся Молитовний сніданок. У заході, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей, Року сім’ї в Україні, взяли участь близько 200 осіб: Почесні громадяни Житомира, представники релігійних конфесій, міської та обласної влади, депутатського корпусу, іноземного та місцевого бізнесу, підприємств, установ та організацій, громадських об’єднань, ректори ВНЗ міста, військовослужбовці, ЗМІ.

Учасники заходу разом молилися за Перемогу і Мир в Україні, повернення українських земель, за військовослужбовців, усіх поранених і полонених, за лідерів та владу України, за сиріт, людей з особливими потребами, сім’ю в Україні, молодих лідерів, ефективну систему освіти, благословенні України.

Молитовний сніданок у Житомирі завершився виступом Зразкового хору «ГЛОРІЯ» музичної школи № 1 ім. Бориса Лятошинського.

 На даному заході взяв учась керуючий Житомирсько -Поліської єпархії в який у своєму повчальному слові звернувся до громадкості :'' Діти мої ,- любімо не словом ,ані язиком,але ділом та правдою!''( 1 Соборне посл.Іоана 3,18).Усі присутні бажаю вам вникнути усуть богоотрокевенної істини ,що підказує як нам ставитися одне до одного без лицемірства і лукавства і свою віру та спроможність підтверджувати добрими справами на благо України іі Церкви ,та всього суспільства Наші діла повинні принести плоди християнських чеснот у вірі та благочесті !Христос Воскрес!''

Поділитися:


Церковний календар