Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архіпастирський візит до Свято-Андріївської парафії с.Андріївки

   12 травня 2019 року Божого в День Жон -Мироносиць та престольного празника на запрошення настоятеля Свято - Андріївської парафії с.Андріївки Черняхівського благочиння ієрея Олексія Тищенка , Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир очолив святкову Божественну літургію.

   Пишним короваєм та букетами квітів молодь вітала свого архіпастиря перед Свято- Андріївським храмом .На паперті храму настоятель парафії преподніс напрестольний хрест побажавши владиці натхнення та сил у розбудові Житомирсько-Поліської єпархії .

   Його Високопреосвященству співслужили протоїєрей Василь Юрів та ієрей Олексій Тищенко .На малому вході владика Володимир нагордив настоятеля Свято-Андріївської та Свято-Юріївської парафій сіл Андрівка , Бражанка ,голову молодіжного відділу при Житомирсько-Поліської єпархії ієрея Олексія Тищенка правом носіння камілавки .

  На літургії було піднесено щирі молитви за Україну та воїнів,а також за новообраного Президента Володимира Зеленського.

  Після літургії був звершений молебень з хресним ходом навколо храму. ,а на отпусті владика Володимир звернувся до вірних з повчальним словами наголосивши про важливу роль Жон - Мироносиць у поширені християнства після Світлого Христового Воскресіння та продовження угодного діла всіх жінок котрі причетні до життя у Церкві Христовій  .Вірні мали змогу поспілкуватися з архіпастирем та подякувати йому за ту працю у реєстрації парафії та побудові храму в с.Андрівка  до якої  він причетний з часів свого адміністративного керування на посаді благочинного Черняхівського району.

Поділитися:


Церковний календар