Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпископ Володимир очолив Божественну Літургію у Кафедральному храмі Марії Магдалини.

Архієпископ Житомирський і Поліський ВОЛОДИМИР очолив Божественну Літургію у кафедральному храмі святої рівноапостольної Марії Магдалини в день храмового свята, 4 серпня. Архієрею співлужили духовенство єпархії.

Після закінчення Божественної Літургії був звершений водосвятний молебень з святковим хресним ходом навколо храму та молитовне величання святої рівноапостольної Марії Магдалини.

Настоятель храму протоієрей Володимир Сітніцький від імені прихожан подякував владиці Володимиру за архіпастирський візит і святительські молитви, а також попросив благословення на подальші труди.

Вірні привітали свого архіпастиря з Днем Тезоіменитства, подарувавши квіти.

По закінченню Арїієпископ Володимир звернувся до вірян з повчальним словом, в якому привітав всіх з Храмовим святом святої рівноапостольної Марії Магдалини. «Нехай Господь за молитвами святої рівноапостольної Марії Магдалини дав спокій нашій рідній Україні, щоб у нас була Єдина Помісна Православна Церква, визнана адміністративно через Томос Вселенським Патріархом, тому потрібно молитися, щоб наша Українська Православна Церква була єдина, і щоб ми всі славили Бога".

Поділитися:


Церковний календар