Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир провів ряд заходів з медичними працівниками

  13 червня 2018 року Божого на передодня професійного свята медичного працівника Його Високопреосвященство ,владика Володимир у супроводі ієрея Антонія Кірєєва  завітав до Житомирсьої Центральної дитячої міської лікарні та провів робочу зістріч з заслуженим лікарем України Башеком Володимиром Йосиповичом , головним лікарем даної установи та  її персонолом .

  У розмові було порушено багато проблем повязаних у соціальному служінні Церкви та співпраці з медичними установами .

14 червня  2018 року Божого медичні працівники Черняхівського району урочисто відзначають своє професійне свято. 

 Відповідні заходи почались із вшанування пам'яті працівників охорони здоров'я минулих літ, які відійшли у вічність, прах яких знаходиться на центральному кладовищі смт. Черняхова. 

  Панахиду провів Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир , організував вшанування Юрій Володимирович Гнот. Ця гарна традиція була започаткована більше 10 років тому головним лікарем ТМО Євгенієм Палагіним,- прокоментував Юрій Володимирович.

  У своєму повчальному слові до медичних працівників  Владика Володимир зазначив, що наш Господь Ісус Христос будучі на Землі зцілював недужих і немічних , а тому працівники охорони здоров'я виконують почесну місію і їм є в кого вчитись.

    До могил своїх колег зі сльозами на очах лікарі поклали квіти.

    

Поділитися:


Церковний календар