Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архіпастирський візит до Свято-Пантелеймонівської парафії смт.Іванополя

   23 травня 2018 року Божого в день пам'яті апостола Симона Зилота ( Каноніта ) на запрошення ієромонаха Філарета ( Галіцького ) настоятеля Свято-Пантелеймонівської парафії смт. Іванополя , адміністратора Чуднівського і Бердичівського районів Його Високопреосвященство ,архієпископ Житомирський і Поліський Володимир відвідав смт.Іванопіль Чуднівського району.

   Гарним короваєм члени громади зустріли свого архіпастиря ,  букетами квітів та віршами на адресу до владики звернулися юні парафіяни попросивши благословення.

  При вході в храм настоятель ієромонах Філарет звернувся до архієрея приподавши напрестольний хрест .

    Було відслужено архієрейську службу на якій з посиленим проханням владика молився разом з духовенством і  вірними просили у Господа за мир у нашій Державі та створення Єдиної Помісної Церкви . З нагоди Дня народження ієромонаха Філарета  владика звершив подячний молебень та нагородив Ювілейною Архієрейською грамотою настоятеля привітавши з уродинами .Священики от.Євген Щербина та от.Антоній Кірєєв та прихожани Св.Пантелеймонівського храму поздоровили з Днем народження от.Філарета побажавши невтомної праці у розбудові парафій та примноження пастви .

 Архіпастир  також вклонився в храмі до місцевошанованої ікони Божої Матері і на прохання настоятеля та парафіян відчитав  молитви над недужими та помазав їх святим елеєм .

Поділитися:


Церковний календар