Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир з духовенством взяв участь у заходах вшанування пам'яті жертв аварії на Чорнобильській АЕС

  У Житомирі 26 квітня 2018 року Божого до 32-ї річниці аварії на Чорнобильській атомній електростанції громадськість вшанувала пам'ять ліквідаторів катастрофи та усіх, хто загинув від її наслідків. Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир у супроводі протоієрея Володимира Ситніцького та ієрея Євгена Щербини та членами  Ради Християнських Церков разом з представниками обласної та місцевої влади, депутати міської, обласної та Верховної рад, громадськість, поклали квіти до меморіальної дошки пам’яті першого Міністра України у справах захисту населення від наслідків аварії на Чорнобильскій АЕС,- Г. О. Готовчиця та меморіального пам’ятника працівникам органів внутрішніх справ – жертвам Чорнобиля.

  Біля пам’ятного знаку «Чорна біль» та пам’ятника «Пожежним, які врятували світ» було відслужено заупокійні богослужіння за загиблими Героями. Після Панахиди ліквідатори наслідків аварії, священнослужителі та усі присутні поклали квіти до меморіалів.

   Нехай збереже нас Всемилостивий Господь від подібних трагедій, а загиблим героям подасть вічний упокій і сотворить їм вічную пам’ять.

Поділитися:


Церковний календар