Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир відслужив заупокійну літію за вбитих у II Світовій війні

  22 червня 2017 року Божого на запрошення Черняхівської райдержадміністрації прийняв участь в траурному мітингу  присвяченому  Дню скорботи і пам'яті вшанування жертв війни в Україні . 

  В даному заході взяли участь  керівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району,  представники трудових колективів, учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів райцентру, учасники АТО, духовенство, представники ЗМІ, жителі селища.

  З промовами до присутніх звернулися голова районної державної адміністрації Павло Ігнатенко, голова районної ради Іван Бовсунівський, голова ради  районної організації ветеранів Іван Долженко.

Учасники мітингу вшанували пам’ять жертв війни хвилиною мовчання та покладанням квітів до обеліска слави, а школярами  запалено  лампадки.

  Високопреосвященнійшим Володимиром , архієпископом  Житомирським і Поліським у співслужінні ієрея Євгена Щербини було відслужено заупокійну літію в якій згадалися всі загиблі у II Світовій війні та убієнні українські воїни  АТО. 

 

Поділитися:


Церковний календар