Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

В Житомирській єпархії розпочалися Огієнкові читання

  Щорічно у весняні місяці вже стало традиційно проводити ряд заходів  присвячених пам'яті митрополиту Іларіону  ( Огієнку)     Невинятком став і цей рік.

   Так Черняхівській середній школі 24 березня 2017 року Божого був проведений  захід під назвою "Огієнкові читання" присвячений церковно-громадському діячу митрополиту Іларіону ( Огієнку). Учні 5та 10 класів мали змогу слухати учителя української мови Валентину Андріївну Калер ,яка розповіла про життєвий шлях Івана Огієнка,а владика Володимир розказав про духовний подвиг митрополита Іларіона ( Огієнка ), Також було приємно чути від пані Дарини робітника районної бібліотеки про книги які можна читати в бібліотеці для вивчення його творчості.Учнями було прочитано ряд віршів славного сина українського народу - митрополита Іларіона ( Огієнка ).

 27 березня 2017 року пройшли в Черняхівській районній бібліотеці за участю Архієпископа Житомирського і Поліського      в Володимира  ,історика  Василя Васильовича Малашевича та робітників районної бібліотеки.

  

 

Поділитися:


Церковний календар