Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Один з храмів смт Черняхова відсвяткував престольне свято

  28 липня 2016 року Божого в день пам'яті св.рівн.ап.вел.князя Володимира у  Свято-Володимирському храмі смт Черняхова відбулося святкове архієрейське богослужіння яке очолив Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир в співслужінні настоятеля Свято - Покровської парафії с.Жадьки митрофорного протоієрея Івана Бачука і священнослужителя кафедрального храму св.рівн.ап. Марії Магдалини м.Житомира ієрея Євгена Щербини. 

Після запричасного до вірних з проповіддю звернувся отець Іван Бачук , який розповів про життя і подвиг св.Володимира та його стремління відкинути віру поганську,щоб пізнати віру Христову.

Опісля Божественної літургії був відсужений водосвятний молебень і звершенний хресний хід навколо храму.Наприкінці служби Божої владика Володимир звернувся до пастви з повчальним словом в якому наголосив на значимості цього невеличкого храму , який дав початок в побудові нового типового храму та ще домового храму при районній лікарні. 

Духовенство та вірні  привітати свого архіпастиря з Днем тезоіменитства побажавши духовної наснаги в нелегкому служінні у винограднику Христовому .

Поділитися:


Церковний календар