Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир очолив Божественну літургію в день пам'яті собору прпп. отців Києво-Печерських та звершив дияконську хіротонію

28.08.2024 р. Б. Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир в день пам'яті собору преподобних отців Києво-Печерських що в далніх печерах звершив Божествену літургію та дияконську хіротонію над паламарем Свято- Покровської парафії села Базар.

Владиці Володимирі співслужили протоієрей Олексій Тищенко, благочинний Черняхівського округу, ієрей Володимир Чмуда, адміністратор Народицького округу, ієрей Олег Павлов, настоятель Свято-Вишгородської ікони Божої Матері , села Некраші. 

За Богослужінням були піднесенні додаткові прохання про визволення нашої Батьківщини від нашестя чужинців, владу, військо, за воїнів-захисників нашї держави, за добробут, мир, здоров’я і спасіння.

Після відпусту Архіпастир  звернувся до присутніх зі словами повчальної проповіді. Також Владика Володимир благословив новисвяченого отця-диякона Віктора та вручив йому 9-ти тичину просфору бажаючи щоб Господь укріпляв його в служінні.

Поділитися:


Церковний календар