Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієрейське богослужіння в місті Житомирі

22 липня 2024 р.Б. Його Високопреосвященство,архієпископ Житомирський і Поліський Володимир очолив святкове Богослужіння з нагоди храмового свята в кафедральному храмі на честь Св.рівн.ап.Марії Магдалини міста Житомира. 

 Його Високопреосвященство співслужили : митр.прот.Анатолій Мінькович, благочинний Романівського округу, митр.прот.Павло Гуцалюк,благочинний Андрушівського округу, митр.прот.Володимир Ситніцький, ключар кафедрального храму Св.Марії Магдалини,м.Житомира, протоієрей Євген Щербина,настоятель Свято - Михайлівської парафії с.Новопіль .

За Божественною літургією лунали посильні молитви за перемогу українського народу над російським агресором та встановлення справедливого миру в Україні. 

Було також проведено після літургії водосвятний молебень де за вірних виголошувалися молитви на всяке прохання та на  прикінці служби окроплено святою водою. 

Після отпусту з архіпастирським словом до парафіян звернувся владика Володимир,який у своїй проповіді наголосив на важливому значенні постаті св.Марії Магдалини, яка принесла до нас ті вітальні слова якими ми підтверджуємо Воскресіння Господа нашого Ісуса Христа.

Поділитися:


Церковний календар