Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпископ Житомирський і Поліський Володимир у співслужінні духовенства Черняхівської Благочиння провели чин відспівування нопреставленого Романа Щербу

Попрощалися та провели з усіма військовими почестями в останню путь нашого захисника Романа ЩЕРБУ

Сьогодні, 6 травня, в Черняхові попрощались із полеглим захисником Романом Щербою, солдатом 24-й окремого штурмового батальйону «Айдар» військової частини А 348

Роман Михайлович Щерба народився 06 серпня 1995 року в селі Пединка Любарського району Житомирської області. Деякий час працював у філії АТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" "Черняхівський елеватор". В Черняхові познайомився зі своєю обраницею і створив сім`ю, народили і виховували дітей.

З 02 січня 2020 року Любарським ТЦК Роман Щерба був прийнятий на службу до Збройних Сил України. З того часу і до 22 березня 2024 року наш захисник був на варті незалежності рідної країни. На жаль, на полі бою біля н.п. Іванівське Бахмутського району Донецької області солдат загинув.

Віддати останню шану полеглому воїну прийшли рідні, друзі, керівники громади, побратими, небайдужі жителі громади, бо кожен розуміє: саме таким Героям ми завдячуємо можливістю жити на своїй землі.

Чин похорону звершив архієпископ Житомирський і Поліський Володимир у співслужінні з духовенством.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника України Романа Михайловича Щербу залишиться у серцях всіх, хто його знав, любив та шанував.

Царство Небесне воїну.

Вічна пам’ять і слава Герою!

Поділитися:


Церковний календар