Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Архієпикоп Житомирський і Поліський Володимир очолив чин похорону над новопреставленним Воїном Героєм Сергієм Горбатюком

 Сьогодні Черняхів прощався із Сергієм ГОРБАТЮКОМ - Героєм, який за покликом серця захищав Україну з першого дня повномасштабного вторгнення.

 Про черняхівця Сергія Горбатюка - тільки позитивні слова як про порядну людину, люблячого сина, батька і брата, відповідального товариша, надійного побратима і вірного сина України. Таким його знали усі. Таким залишиться в пам'яті поколінь вдячних земляків.

 Старший сержант Сергій Горбатюк пройшов багато гарячих точок фронту. Для побратимів був надійною підтримкою: йому довіряли, з ним без вагань ішли у бій.

 Життєвий політ відважного воїна обірвала чергова вогнева атака ворога. Численні важкі поранення, шпиталь, надія на диво, якого, на превеликий жаль, не сталося: 30 березня серце Героя зупинилось назавжди.

 Прощалися з Героєм рідні, друзі, земляки, представники влади та духовенства, волонтери, небайдужі жителі громади спочатку біля його будинку, потім у Кафедральному храмі на честь Почаївської ікони Божої Матері.

 З військовими почестями захисника України поховали на кладовищі в селищі Черняхів.

 Дякуємо воїнові за подвиг! Тепер Герой навічно з небесною вартою, а над його могилою майорить синьо-жовтий стяг.

 Вічна пам’ять і шана Герою!

Поділитися:


Церковний календар