Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Владика Володимир звершив чин похорону над новопреставленним убієним воїном Миколою Гнатюком

За вільну України та мирне небо своє життя віддав наш земляк - ГАНЮК Микола Григорович, з яким сьогодні попрощався Черняхів.

Старший солдат Микола Ганюк з січня 2023 року захищав Україну в складі ЗСУ. Мужній чоловік до останнього подиху боровся за свій народ і соборну державу.

21 січня 2024 року поблизу н.п. Новомихайлівка Покровського району Донецької області наш захисник прийняв свій останній бій... В цей чорний день Україна втратила ще одного відданого та відважного сина, а дружня родина Ганюків осиротіла, навіки втративши дорогого чоловіка, батька, дідуся, доброго господаря, справедливого і надійного друга.

Сьогодні біля дому Героя, а потім у Кафедральному храмі на честь Почаївської ікони Божої Матері рідні, близькі, численні друзі, керівники громади і духовенство на чолі з архієпископом Житомирським і Поліським Володимиром прощались із полеглим воїном.

З військовими почестями полеглого Героя Миколу Ганюка громада провела до місця його вічного спочивання.

Вічна памʼять і слава Воїну, який захищав Україну і кожного з нас!

Схиляємо голови в глибокій скорботі перед рідними захисника. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме його, де праведні спочивають!

Вічна слава Герою!

Поділитися:


Церковний календар