Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

Його Високопреосвященству, Високопреосвященнішому Володимиру, архієпископу Житомирському І Поліському вітання в день священничої хіротонії

                                                   Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Дозвольте привітати Вас із важливою датою у Вашому житті - днем коли ви стали священником!

Найбільшим даром, який Бог дає кожній людині, є людське життя. Разом із цим даром Творець дає кожній людині місію, сповнення якої є шляхом до Царства Божого.

Зрозумівши, що “Господь благий, і лагідний, і многомилостивий до всіх, хто призиває Його” (Пс. 85:5), Ви забажали посвятити Спасителю своє життя, принесли монаші обітниці та прийняли священний сан. Це було початком Вашого духовного сходження…

Бачачи Вашу старанність, Господь зарахував Вас до наступників апостолів і судив здійснювати архієрейське служіння, щедро обдарувавши безліччю талантів: простоти і мудрості; воістину батьківського довготерпіння; мудрого духовного наставництва. А також найдорожчим даром, який може дати Господь – даром Любові Христової.

У цей знаменний день, Владико, повнота Житомирсько Поліської єпархії  дякує Богові, що по Його благому Промислу Ви з’явилися в житті кожного із нас, в долях усіх тих людей, піклування про яких Ви несете у своєму серці.

Ми від щирого серця дякуємо Вам, дорогий Архіпастирю, за турботу, яку Ви щедро проявляєте до всіх нужденних. За щиру участь в долі кожного з нас, за чуйність і зворушливу увагу до наших проблем. Низький Вам уклін за кожну Вашу молитву, за кожну Вашу проповідь, що дають нам відповіді на багато найважливіших життєвих питань і надію в нелегкий час.

Молитовно бажаємо Вам, щоб Всемилостивий Господь дарував Вашій Святині бадьорість духу, мир, терпіння, міцне здоров’я і довголіття для плідного служіння на благо Святої Матері Церкви. Нехай всеосяжна благодать Спасителя нашого і надалі допомагає Вам у архіпастирському служінні та щедро освячує Ваше життя, посилаючи невичерпну духовну радість на многая і благая літа.

                                                                        Εἰς πολλὰ ἔτη, δέσποτα!

Поділитися:


Церковний календар