Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

День святого Миколая в Свято-Воскресенському храмі села Несолонь

6 грудня митрофорний протоієрей Іван Фатич , настоятель  Свято-Воскресенського  храму  села Несолонь відслужив Божественну літургію та молебень за наших мужніх воїнів які проходять службу в Збойних Силах України також  поіменно священиком були зачитані імена вихідців місцевого села які захищають нашу Вітчизну даючи відсіч російським загарбникам  .

 Вже традиційно в День Святого Миколая традиційно першокласників  приводять до храму, щоб прилучати майбутнє покоління до спілкування з Богом та відкрити молоді  традиційну спадщину яка передається з покоління в покоління .

Юні серця роказали вірші парафіянам та настоятелеві  описуючи життєвий шлях святого Миколая , икий  допомагає ближнім і знедоленим ,хворим і подорожуючим  , а дітлахам роздає подарунки .

 Після закінчення виступу діток, отець-благочиннний привітав дійтей зі Святим Миколаєм , побажавши їм гарно вчитися,слухатис батьків та бути чемними до старших і як Святий Миколай любити Бога і старанно ходити до храму Божого. Отцем Іваном кожному з малечі було подаровано  солодкий подарунок .

Поділитися:


Церковний календар