Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

ОЧІЛЬНИК ЄПАРХІЇ ВІДВІДАВ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ КЕРІВНИЦТВО РАДОМИШЛЬСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 24 листопада 2023 року Божого Його Високопреосвященство , архієпископ Житомиський і Поліський Володимир відвідав з робочим візитом керівництво Радомишльської Територіальної Громади . 

 Метою очільника єпархії було знайомство з місцевим керівництвом у зв'язку з переходом парафій упц мп та на їх базі  утворенням Радомишльського благочиння Житомирсько-Поліської єпархії ПЦУ та представлення місцевому керівництву протоієрея Андрія Співака, як благочинного Радомишльського округу  та митрофорного протоієрея Василя Зубковича, як настоятеля Свято-Миколаївської парафії м.Радомишля.

 Владика Володимир проінформував міського голову Тетерського Володимира Романовича про життя Церкви загалом  та діяльність парафій упц мп які забажали належати до Житомирсько-Поліської єпархії в тому числі на Радомишльщині .

На зустрічі обговорювалися питання про необхідність повноцінного духовного  життя Свято-Миколаївської парафії міста Радомишля , співпраці православних громад з місцевою владою та , як  найшвидшого подолання виникаючих проблем .

На зустрічі також був  присутній помічник Народного депутата Огороднійчук Петро Васильович .

Поділитися:


Церковний календар