Житомирсько-Поліська Єпархія

Українська Православна Церква (ПЦУ)

Офіційний
сайт

День Святої Покрови у Пулинському благочинні

 У неділю, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва. Так у Пулинському благочинні митрофорним протоієреєм Олександром Могилою було проведено ряд заходів присвячених цим святам  у селах Ясна Поляна та Сколобові . 

На запрошення дирекції Ясно-Полянської загально-освітньої школи  настояель Свято-Іоано Богословської  парафії  отець Олександр взяв участь у патріотичних заходах  та закликав школярів до поваги та любові до тих хто боронить Україну і увіковічити тих хто не вернувся живим з поля битви ,але завдяки яким і ми можемо вільно відвідувати храми ,школи тощо.

У Свято-Покровському храмі села Сколобів відбулася святкове Богослужіння присвячене храмовому святу .Очолив службу Божу отець-благочинний митрофорний протоієрей Олександр Могила .За Богослужінням возносилися щирі молитви за Українську Державу та її воїнів і за всю людність. У проповіді настоятель звернувся до вірян з настановою щодо цінування цього празника адже він нагадує про нелегкі часи яке переживало суспільство і як саме Пресвята Богородице безперестанно молиться за тих хто щиро припадає у пошуку захисту при важких обставинах особливо при нападу чужинців.

Поділитися:


Церковний календар